Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціалізації “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”

28 березня 2019 року в Національному університеті “Львівська політехніка” відбулася заключна наукова конференція за підсумками ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”.

На конкурс до Львівської політехніки надійшло 64 наукові роботи від 74 студентів-авторів з Одеси, Києва, Львова, Тернополя, Харкова, Дніпра, Полтави, Миколаєва, Сум та ще з кількох міст. Внаслідок рецензування робіт галузева комісія запросила до університету, де відбулася підсумкова науково-практична конференція, 20 студентів із 16 навчальних закладів. На конференції журі конкурсу заслухало доповіді про управлінсько-регуляторні аспекти розвитку ринку праці в Україні в умовах євроінтеграції, прогнозування основних показників діяльності транснаціональних компаній на ринку України, формування ринково-продуктивної стратегії для конкретних компаній, експортні орієнтири вітчизняних підприємств на світовому ринку будівельних матеріалів, дослідження бізнес-моделей на різних ринках тощо.

Переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціалізації “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності” з Полтавської державної аграрної академії став:

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти за ступенем “Бакалавр” 4 курсу спеціальності “Менеджмент” факультету економіки та менеджменту. Отримав диплом ІІІ ступеню.

Науковий керівник: д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту, професор кафедри менеджменту Маркіна Ірина Анатоліївна.

 

Лесюк Владислав Станіславович  здобувач вищої освіти
Полтавської державної аграрної академії

Кузьмін Олег Євгенович  директор Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету “Львівська політехніка”, д.е.н., професор та Лесюк Владислав Станіславович  здобувач вищої освіти Полтавської державної аграрної академії

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: