Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит»

В Київському національному торговельно-економічному університеті було проведено другий етап II туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит».

Загалом, на розгляд галузевої конкурсної комісії надійшло 138 робіт.

До другого етапу II туру конкурсу, який проводився у формі науково-практичної конференції, галузевою комісією було допущено 35 наукових робіт, автори яких представляли 24 ВНЗ України з таких міст: Полтава, Дніпро, Запоріжжя, Ірпінь, Київ, Житомир, Миколаїв, Рівне, Львів, Суми, Тернопіль, Харків, Чернівці.

Переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» з Полтавської державної аграрної академії став:

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти за ступенем «Бакалавр» 2 курсу спеціальності «Менеджмент» факультету економіки та менеджменту. Отримав диплом ІІ ступеню.

Науковий керівник: к.е.н., доцент, доцент кафедри економіки підприємства Калініченко Олександр Володимирович.


Переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит»: Лесюк Владислав Станіславович – студент Полтавської державної аграрної академії

На урочистому відкритті з вітальним словом виступили проректор з наукової роботи КНТЕУ доктор екон. наук, професор Мельниченко Світлана Володимирівна, декан декан факультету обліку, аудиту та економічної кібернетики к.т.н., доцент Харченко Олександр Анатолійович, а також завідувач кафедри фінансового аудиту доктор екон. наук, професор Назарова Каріна Олександрівна та завідувач кафедри обліку та оподаткування доктор екон. наук, професор Сопко Валерія Василівна.

Секційні засідання були проведені за участю членів галузевої комісії – відомих докторів та професорів провідних ВНЗ України.

Після завершення секційних засідань учасники науково-практичної конференції скористалися чудовою нагодою ознайомитися з Київським національним торговельно-економічним університетом під час екскурсії, проведеної представниками факультету обліку, аудиту та інформаційних систем.

На урочистому засіданні закриття науково-практичної конференції було підведено підсумки конкурсу. Декан факультету обліку, аудиту та інформаційних систем к.т.н., доцент Олександр Анатолійович подякував учасникам за цікаві наукові доповіді та вручив переможцям дипломи відповідних ступенів.

Харченко Олександр Анатолійович – декан факультету обліку, аудиту та економічної кібернетики, к.т.н., доцент та Лесюк Владислав Станіславович – студент Полтавської державної аграрної академії

Члени галузевої комісії, а також учасники конференції обмінялися враженнями щодо результатів наукових досліджень студентів, організації та проведення конкурсу.


Учасники другого етапу II туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит»


Вітаємо переможця та керівника з високими науковими досягненнями!
Бажаємо нових наукових здобутків!