Перевірка на інтелект або як стати переможцем в THE «B.R.E.V.N.O.» GAME

5 команд, 10 категорій, понад 50 питань, 2 раунди, додатні та від’ємні результати – все це і не тільки учасники змогли відчути на інтелектуально-розважальному протистоянні THE «B.R.E.V.N.O.» GAME, організованим та проведеним Комісією з питань освіти, науки та законності за підтримки декана факультету Економіки та менеджменту Галича Олександра Анатолійовича.

28 березня о 13:00 в аудиторії №424 зібрались не лише активні студенти, а й школярі та викладачі ФЕМ (Вакуленко Ю.В., Самойлик Ю.В., Дивнич О.Д.) – все заради того, щоб розім’яти свій мозок та спробувати поборотися за першість, звання переможця та особливий кубок THE «B.R.E.V.N.O.» GAME.

Це змагання, довжиною в півтори години, потребувало уваги та роздумів учасників, адже на кожне з питань виділено досить мало часу.

Новий формат гри дозволив учасникам експериментувати, намагатися будь-що дати правильну відповідь та не боятися помилитися. 10 категорій, які стосувалися багатьох сфер нашого життя, різної складності та вартості питання, категорична система оцінювання – саме так промайнули відбірковий та фінальний раунди гри, які й дозволили визначити переможця даного протистояння.

Та все ж після тривалої боротьби перемогу виборола команда «Бобер Junior», яка посіла першість з досить великим відривом від інших, за що отримала кубок переможців, була нагороджена солодкими призами та пам’ятними медалями.

По завершенню заходу учасники зрозуміли, що інтелектуальні ігри бувають не лише нудними, а й цікавими й розвиваючими.

 

Комісія з питань освіти, науки та законності ФЕМ

 

Instagram: @fem.psaa

Telegram: t.me/fem_news

 

Аудиторія: 

Діяльність: