Перша Всеукраїнська онлайн-конференція «Управління сучасним ЗВО»

11–12 червня 2020 р. компанії Microsoft Україна та BIJB організували проведення Першої Всеукраїнської онлайн-конференції «Управління сучасним ЗВО» (м. Київ).

Захід об’єднав представників провідних ЗВО Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Львова, Маріуполя, Полтави, Тернополя, Глухова, а також США та Словаччини.

Полтавську державну аграрну академію на конференції представляли доктор історичних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Шаравара Тамара Олексіївна та доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін факультету обліку та фінансів Сільчук Олеся Василівна – модератор заходу.

На конференції висвітлено актуальне нині питання – успішне функціонування закладів вищої освіти в умовах діджиталізації. Освітяни мали можливість ознайомитися з новими і найкращими практичними кейсами:

  • інформаційними технологіями для успішного управління ЗВО;
  • сучасними технологіями для реалізації ефективної вступної кампанії, управління операційними процесами та залучення грошових фондів для ЗВО;
  • сучасними інструментами Microsoft у структурній системі цифрової трансформації, які забезпечують успішність та конкурентоспроможність ЗВО України.

 

Учасники конференції обмінялися досвідом упровадження діджиталізації в управління ЗВО, спілкувалися із ІТ-фахівцями та колегами із США та Словаччини щодо удосконалення шляхів управління засобами Microsoft-технологій.

Атмосфера конференції від компаній Microsoft та BIJB сприяла успішному розвитку співробітництва спеціалістів інформаційних технологій та освітян у вирішенні проблем, пов’язаних із реалізацією новітніх завдань управління ЗВО.

Щиро вдячні організаторам за унікальну можливість участі ПДАА в конференції як медіапартнера!

http://project2072300.tilda.ws/

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: