Перше місце на міжнародній олімпіаді

В кінці травня в KAUNO KOLEGIJA University of Applied Sciences (Литва, м. Каунас) проводилася міжнародна студентська олімпіада «AgroTechnologist 2019». Полтавську державну аграрну академію і Україну представляла збірна команда студентів факультету Технології виробництва і переробки продукції тваринництва та Агротехнологічного факультету: Дмитренко Кристина, Вовк Анна, Перепадченко Тетяна і Гречкосій Аліса.

        
24 травня 2019 року відбувся другий тур олімпіади на базі факультету Technologist,  департаменту Екологічної інженерії. Де наші студенти показали себе на високому професійному рівні. В результаті перемога наша!

     

 

     

Вітаємо Студентів та керівника команди Кравченко Оксану Іванівну з Першим місцем.

Програма проведення олімпіади була досить насичена екскурсіями.  Студенти мали можливість познайомитися з навчальним закладом, його лабораторіями, підсобними господарствами з унікальними породами великої рогатої худоби, овець і кіз,  а також рослинництвом – насадженнями спельти і яблуневими садками. 

   

   

  

   

 

Відвідали унікальну біодинамічну ферму, де прослухали цікаву лекцію по використанню рогів ВРХ, як мінерального добрива в агрономії господарства, ознайомилися з розведенням ВРХ породи Обрак французької селекції.

  

  


Загалом студенти мали змогу відвідати видатні місця м. Каунас та столиці республіки Литви м. Вільнюс.