Підсумкове заняття адаптивну для першокурсників.

      Актову залу переповнили студенти-першокурсники. Були тут також і їхні куратори-наставники та відповідальні працівники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


    Протягом місяця тривав адаптив першокурсників, який проводила з ними студентська соціальна служба академії.  Найважливішими формами цього важливого заходу були: адаптація першокурсників до нових умов навчання; визначення лідерів; допомога першокурсникам у розв’язанні їхніх соціально-побутових проблем і організація дозвілля;  допомога у формуванні в студентській групі атмосфери дружби, доброзичливості, згуртованості та взаємної підтримки, в усвідомленні причетності її до вузівської спільноти.
      На підсумковому зайнятті були присутні та виступили: ректор академії, професор Валентина Іванівна Аранчій та директор міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Ольга Леонідівна Буднікова.


      Студентам вручили довідники студента - це такий путівник з телефонними номерами основних навчальних, розважальних, лікарських закладів, вокзалів, поштових відділень, музеїв тощо.


      Їм також прочитали відео лекцію «Моя Полтава» в якій відображені основні історичні та пам’ятні місця нашого міста.


      Академія одержала сертифікат на безкоштовне проведення заходу у глядацькій залі міського будинку культури.

Аудиторія: 

Діяльність: