ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ НА КРАЩУ ДОШКУ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ БАЖАНЬ (МРІЙ)

11 жовтня 2016 року психологічна служба академії спільно з керівництвом кафедри публічного управління адміністрування та активом студентського наукового гуртка «ТЕРИТОРІЯ НАУКИ» (науковий керівник – доц. Шупта І. М.) провели конкурс на кращу дошку візуалізації бажань (мрій) серед здобувачів вищої освіти 1 курсу за спеціальністю «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування».

Кожен, хто відвідав виставку цього дня, міг проголосувати за кращу дошку, віддавши свій голос за допомогою фішки, опустивши її в спеціальну скриньку. Потім модератори конкурсу – Єна Ілона та Заїка Вікторія підрахували голоси.

За результатами конкурсу :
1 місце посіла здобувач вищої освіти 1 курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» Яковлєва Оксана
2 місце – Цівина Вікторія, здобувач вищої освіти 1 курсу за спеціальністю «Менеджмент».
3 місце – Циганенко Анастасія, здобувач вищої освіти 1 курсу за спеціальністю «Менеджмент».

Переможців привітала завідувач кафедри публічного управління адміністрування – Лозинська Т. М., котра вручила їм подарунки : щоденники, за допомогою яких вони відпрацьовуватимуть набуті вміння з планування особистої роботи менеджера, наповнюючи їх мріями та планами на майбутнє…

Психологічна служба та керівництво кафедри публічного управління адміністрування щиро дякує за підготовку та організацію конкурсу Громенко Вікторії, Єні Ілоні, Заїці Вікторії, Циганенко Анастасії, Цівині Вікторії, СтоянТетяні, Товкачу Юрію та Шикову Олександру.