Підвищення кваліфікації на ПрАТ «АвтоКраЗ»

В рамках договору про співробітництво №004 викладачі кафедри загальнотехнічних дисциплін проф. Горик О.В., Ковальчук С.Б. і Брикун О.М. з 10 січня 2018 року по 09 лютого 2018 року проходили підвищення кваліфікації на одному із найбільших в Європі і єдиному українському виробнику вантажних автомобілів із замкнутим циклом виробництва ПрАТ «АвтоКраЗ» (м. Кременчук).

Програма стажування включала в себе ознайомлення із структурою та принципами функціонування підприємства, застосування новітніх технологій творення машин та забезпечення необхідного рівня продуктивності і надійності колісної техніки ПрАТ «Автокраз», набуття досвіду у сфері патентування та захисту авторських прав, підвищення компетентностей у галузі провадження конструкторської діяльності та створення конструкторської документації із використанням САПР, узагальнення знань із застосування технології виробництва, обробки та збірки вузлів машин, розробки засобів автоматизації та механізації дробоструминної очистки. Паралельно із підвищенням кваліфікації викладачі кафедри займались і науково-дослідницькою роботою на базі виробничого та лабораторного обладнання підприємства в рамках наукової теми № 0117U004517.

Набутий досвід безумовно є корисним для провадження подальшої навчальної та науково-дослідної роботи на інженерно-технологічному факультеті ПДАА.