Підвищення кваліфікації спеціалістів з питань рослинництва

18 лютого 2020 року у Полтавській державній аграрній академії пройшло навчання для спеціалістів з агрономії, спеціалістів з контролю за обігом засобів захисту рослин, завідувачів лабораторій, працівників агрономічних служб Полтавщини.

Підвищення кваліфікації було організовано Департаментом агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації, факультетом агротехнологій та екології і відділом із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку Навчально-наукового інституту комунікаційних та інноваційних освітніх технологій.

Відкрив навчання заступник директора Департаментом агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації Палій Олег Борисович, який окреслив основні напрямки розвитку АПК на Полтавщині.

Програма навчання була досить насиченою та змістовною. Перед учасниками зі своїми доповідями виступили професори Полтавської державної аграрної академії Тищенко Володимир Миколайович та Писаренко Віктор Микитович.

Провідні фахівці області означили основні виклики, які постають перед аграріями в умовах сьогодення.

Усі учасники отримали Посвідчення про підвищення кваліфікації.

Після навчання було проведено тематичну зустріч з представниками виробників і постачальників сільськогосподарської техніки, засобів захисту рослин, мінеральних добрив та насіння, дискусію та обговорення проблемних питань.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: