Пленарне засідання науково-методичної конференції викладачів і аспірантів ПДАА

24 лютого 2021 року відбулося пленарне засідання 52-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів Полтавської державної аграрної академії «Модернізація освітньої діяльності та проблеми управління якістю підготовки фахівців в умовах діджиталізації».

Ректорка академії професорка Валентина Аранчій привітала учасників конференції та окреслила основні здобутки колективу у напрямі діджиталізації освітнього процесу ПДАА. Валентина Іванівна наголосила на актуальності проблематики конференції та важливості її в сучасних умовах, а також звернула увагу на необхідність активізації діяльності за всіма напрямами роботи закладу вищої освіти з урахуванням викликів, що стоять як перед академією, так і перед всією вищою освітою України.

Цікавими, змістовними та актуальними були доповіді про проблеми управління якістю підготовки фахівців у сучасних умовах професорів Олени Костенко, Людмили Дорогань-Писаренко, Олександра Галича та Анатолія Поліщука.

 

Загалом усі учасники конференції були одностайні в необхідності подальшої концентрації зусиль на підвищенні якості підготовки сучасних фахівців із урахуванням викликів і запитів сьогодення до вищої освіти.

 

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: