Плідна співпраця зі стейкхолдерами дає позитивний результат

Щорічно  протягом останніх років на базі Полтавської державної аграрної академії відбувається ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції».

Упродовж всіх цих років генеральним спонсором цього заходу була компанія «DeLaMark» – лідер з виробництва екотоварів для дому в Україні, яка уже понад 10 років розробляє засоби побутової хімії та особистої гігієни, що не шкодять здоров’ю та природі. Безпечність усіх продуктів підтверджена екологічним сертифікатом «Жива планета» (згідно з ISO 14024), що визнається у 65 країнах світу. Компанія є свідомим виробником і прагне відповідати концепції «ZeroWaste» («нуль відходів»). З цією метою в жовтні 2017 року була започаткована соціальна програма «Поверни порожню тару», у межах якої компанія приймає та здає на переробку пластикову упаковку від власної продукції з усіх куточків України.

Засоби ТМ «DeLaMark» відзначені нагородами українських і міжнародних конкурсів якості. Але найкращою відзнакою є прихильність задоволених покупців, кількість яких зростає.

Усі переможці конкурсу, крім грамот і подяк, також отримують подарунки від компанії «DeLaMark». А в цьому році для найкращих конкурсантів додалися ще найцінніші подарунки – місячна практика в провідній компанії України «DeLaMark» з можливістю подальшого працевлаштування.

 

До речі, в межах співпраці між Полтавською державною аграрною академією та ТОВ «DeLaMark» адміністрація компанії бере активну участь в удосконаленні освітніх компонент програм підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент» різних рівнів і в покращенні практичної підготовки майбутніх менеджерів.

Тож ця співпраця дуже перспективна!

 

Аудиторія: 

Діяльність: