Полтавський державний аграрний університет підтримує розвиток кіберспорту!

Полтавський державний аграрний університет працюватиме в напрямі розвитку сучасної цифрової культури спільно із громадською організацією «Полтавська кіберспортивна асоціація» «Poltava e-sports association». 6 вересня 2021 року сторони підписали Меморандум про співпрацю.

 

У зазначеному документі передбачене співробітництво щодо інформування школярів, здобувачів вищої та технічної освіти, а також широкого загалу про проведення змагань із кіберспорту, утворення аматорських і професійних кіберспортивних команд, програм і заходів, пов’язаних із кіберспортом.
Зокрема, у меморандумі передбачені такі напрями співробітництва:
• проведення спільних заходів із навчальними закладами міста та інформаційно-роз’яснювальної роботи серед школярів і молоді, а також вчителів і викладачів, спрямованої на підвищення обізнаності про кіберспорт;
• розроблення і втілення навчальних та інформаційних програм і курсів, проєктів, спрямованих на підвищення обізнаності про кіберспорт;
• сприяння створенню нових і підтримка вже існуючих кіберспортивних колективів у навчальних закладах Полтави;
• інформаційна підтримка та сприяння поширенню інформації про діяльність у сфері кіберспорту в місті Полтаві тощо.

Підписання меморандуму сприятиме розширенню сфери діяльності Університету, а для студентів – це чудовий шанс збагатити свій світогляд, проявити здібності в кіберспорті та знайти однодумців.