Поїздка до ТОВ «АФ ім. ДОВЖЕНКА» – «ЗОЛОТА ГОРА»

24.05.2016 р. група викладачів кафедри «Менеджменту» (Помаз О. М., Сердюк О. І., Сазонова Т. О., Федірець О. В.), «Бізнес-адміністрування та права» (Осташова В. О., Павленко С. І.) та «Економіки підприємства» (Демиденко Л. М., Дивнич О. Д.) і студентів факультету «Економіки та менеджменту» здійснили навчально-практичну поїздку до структурного підрозділу ТОВ «АФ ім. ДОВЖЕНКА» – «ЗОЛОТА ГОРА» с. Тищенки, Шишацького району, Полтавської області.

Завданням поїздки було проведення фотографії робочого часу ряду керівників, спеціалістів та робітників, а також формулювання пропозицій щодо оптимізації робочого часу зазначених фахівців.

Викладачі та студенти були запрошені на засідання з підведення підсумків роботи ТОВ «АФ ім. ДОВЖЕНКА» за перший квартал 2016 р. У ході якого мали змогу ознайомитися з реальними проблемами та потребами аграрного підприємства та висловити власну думку, пропозиції щодо вирішення виявлених слабких місць у його діяльності.

Результатом зустрічі була домовленість про подальшу співпрацю керівництва ТОВ «АФ ім. ДОВЖЕНКА» та студентів і викладачів факультету «Економіки та менеджменту».