Практичний тренінг від розробників інформаційної системи Soft.Farm

На базі кафедри інформаційних систем та технологій за власної ініціативи 17-18 жовтня 2019 року відбулася низка надзвичайно ефективних заходів, серед яких особливою подією був практичний тренінг від розробників інформаційної системи Soft.Farm, що проводився в рамках Всеукраїнського науково-практичного семінару «Засоби сучасних online-технологій та інформаційних систем в АПК».

Практичний тренінг проводився топ-керівниками компанії «Кварт-софт»: директором з перспективного розвитку Кондратюком М. І. та керівником підрозділу розвитку партнерських систем Коваленком Денисом. Серед слухачів були провідні фахівці аграрних підприємств різних областей України, департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА, а також найбільш зацікавлені здобувачі вищої освіти за магістерською програмою спеціальності «Агрономія». Семінар проводився в Центрі підготовки користувачів інформаційної системи Soft.Farm, що був відкритий в ПДАА на кафедрі ІСТ в 2016 році.

     

   

 

Участь у подібних заходах має високий мотиваційний ефект серед студентів щодо вивчення дисциплін інформаційної підготовки, оскільки вони мають приклади їх ефективного впровадження у кінцевого споживача і одночасно роботодавця.

Колектив кафедри інформаційних систем та технологій висловив подяку представникам компанії ТОВ «Кварт-Софт» за плідну двосторонню співпрацю та внесок, який ця компанія робить у справу підготовки майбутніх фахівців у стінах ПДАА.

 

Діяльність: