Презентація книги «Звитяжець наукового свинарства О. П. Бондаренко»

24 червня 2021 року в межах проєкту «Книжковий арсенал у твоїй бібліотеці» у відділі документів із природничих та аграрних наук Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського відбулася презентація книги «Звитяжець наукового свинарства О.П. Бондаренко» (автори: В.М. Нагаєвич, В.М. Самородов, М.П. Сокирко, А.М. Шостя). 

 

Із цікавими доповідями про постать професора Олександра Пилиповича Бондаренка та його значення у становленні й розвитку зоотехнічної науки виступили доцент кафедри захисту рослин ПДАУ Віктор Самородов, декан факультету ТВППТ ПДАУ Анатолій Шостя, наукова співробітниця відділу природи Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського Світлана Кигим і завідувачка кафедри технологій дрібного тваринництва ПДАУ Світлана Усенко.

Працівники бібліотеки презентували книжкові виставки «О.П. Бондаренко (1884–1937) і його наукові здобутки в галузі свинарства» та «Історико-бібліографічна серія „Постаті аграрної та біологічної науки Полтавщини: факти, документи, бібліографія”».

 

У заході взяли активну участь здобувачі вищої освіти Полтавського державного аграрного університету.

 

 

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: