Презентація стипендіальної програми «Завтра.UA»

30 жовтня 2019 року в Полтавській державній аграрній академії відбулась презентація стипендіальної програми «Завтра.UA». На заході зібралося понад 160 студентів, які виявили інтерес до цієї програми.

Презентацію стипендіальної програми «Завтра.UA» для студентів провів стипендіат програми, здобувач вищої освіти ПДАА Лесюк Владислав Станіславович.

У заході також узяли участь:

Галич Олександр Анатолійович – декан факультету економіки та менеджменту, кандидат економічних наук, доцент, професор кафедри публічного управління та адміністрування.

Макаренко Петро Миколайович – завідувач кафедри,доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, професор кафедри економіки та міжнародних економічних відносин.

Махмудов Ханлар Зейналович – завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор, професор кафедри підприємництва і права.

Калініченко Олександр Володимирович – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин.

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти Полтавської державної аграрної академії; декан факультету економіки та менеджменту Галич Олександр Анатолійович; завідувач кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Макаренко Петро Миколайович; завідувач кафедри підприємництва і права, професор кафедри Махмудов Ханлар Зейналович; доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Калініченко Олександр Володимирович.

Під час презентації було обговорено переваги, які надає переможцю стипендіальна програма «Завтра.UA», - фінансова підтримка для продовження освіти та реалізації власних проєктів, додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обмін досвідом та інформацією. Слухачі були ознайомлені з умовами участі в конкурсі та його перебігом. Презентація викликала неабиякий інтерес у присутніх.

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти
Полтавської державної аграрної академії

За 13 років існування спільнота «Завтра.UA» налічує понад 2500 стипендіатів, які спілкуються, підтримують один одного у професійному розвитку, разом розвивають бізнес, наукові та соціальні проєкти. Сьогодні програма співпрацює із закладами вищої освіти усіх регіонів України, 94 заклади є її офіційними партнерами.

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито на сайті програми https://zavtra.in.ua/ з 16 жовтня до 29 листопада 2019 року.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі запрошуються студенти 3–6 курсів денної форми навчання українських закладів вищої освіти. Головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, лідерські якості та комунікативні здібності, а також бажання зробити власний внесок у процес перетворення країни.

Необхідні для реєстрації документи:

  1.  Конкурсна робота (студентське дослідження).
  2.  Відгук на конкурсну роботу від наукового керівника або іншого авторитетного науковця.
  3.  Копії документів, що підтверджують  наукову і соціальну діяльність.
  4.  Рекомендаційний лист.
  5.  Фотографія конкурсанта, зроблена протягом останніх 6 місяців.

Графік проведення 14-го конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» (сезон 2019/20):

16 жовтня – 29 листопада 2019 року – прийом та реєстрація документів студентів в електронному вигляді через форму реєстрації на сайті Програми www.zavtra.in.ua.

  • 1-й тур – грудень 2019 року – лютий 2020 року. Обробка зареєстрованих документів та оцінювання рекомендаційного та мотиваційного листів, обґрунтування дослідження.
  • 2-й тур – лютий – березень 2020 року. Оцінювання конкурсних робіт незалежними фаховими експертами та оцінка наукової діяльності конкурсантів.
  • 3-й тур – березень – квітень 2020 року. Оцінювання особистісного потенціалу конкурсантів під час очних одноденних змагань.

Травень 2020року – оголошення результатів конкурсу.

Червень 2020 року – 13-й Молодіжний форум «Завтра.UA».

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: