Про перший попередній захист дисертаційної роботи на кафедрі публічного управління та адміністрування ПДАА

28 листопада 2019 року на розширеному засіданні кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії відбувся перший зі спеціальності 281 «Публічного управління та адміністрування» попередній захист дисертаційної роботи Сабурової Г.Б. на тему «Керування документацією в органах виконавчої влади територіального рівня як одна із загальних функцій механізмів державного управління», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 281 – публічне управління та адміністрування.

Актуальність теми дисертаційної роботи підтверджується тим, що перспективи стабільного розвитку України прямо пов’язані із забезпеченням гармонійного та ефективного функціонування механізмів державного управління. Важлива роль у реалізації динамічного розвитку суспільства належить організуючій діяльності держави, що здійснюється на основі та відповідно до чинного законодавства через практичну діяльність органів виконавчої влади.

Мета дослідження – обґрунтування з позицій інформаційного менеджменту комплексного підходу до керування управлінською документацією в органах виконавчої влади територіального рівня в умовах переходу від мінімізації змішаного документообігу до електронного документування як однієї з повноцінних загальних функцій механізмів державного управління.

Наукова новизна роботи полягає в поглибленні і обґрунтуванні теоретичних положень та вдосконаленні методичних аспектів ефективного управління та забезпечення керування документацією в органах виконавчої влади територіального рівня, що має вагоме значення для оцінки діяльності цих органів та поваги суспільства до них.

Науковий керівник – доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри публічного управління та адміністрування Писаренко В’ячеслав Петров

Аудиторія: 

Діяльність: