Про удосконалення організації освітнього процесу змішаної форми з використанням дистанційних технологій

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ПОЛТАВСЬ КА ДЕРЖАВНА АГРАРНА АКАДЕМІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

«20»  листопада  2020 р.                м. Полтава                              №  «18»

 

Про удосконалення організації
освітнього процесу змішаної форми
з використанням дистанційних технологій

 

На виконання наказу ректора Полтавської державної аграрної академії від 17 листопада 2020 р. № 223 «Про організацію освітнього процесу в ПДАА»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

  1. Проводити заняття здобувачів вищої освіти за дистанційною формою навчання з обов’язковим використанням сервісом Google Meet в режимі відеоконференції згідно розкладу. У випадку аргументованої доцільності застосування інших платформ дистанційного навчання, їх використання попередньо слід погодити з деканом відповідного факультету / директором ННІ ЕУПІТ.
  2. Науково-педагогічним працівникам необхідно планувати проведення занять за дистанційною формою навчання з використанням сервісу Google Календар, використовуючи виключно корпоративні адреси учасників освітнього процесу з обов’язковим додаванням декана відповідного факультету / директора ННІ ЕУГПТ, завідувача кафедри, на якій працює викладач, та гаранта відповідної освітньої програми, керівника ННІ комунікаційних та інноваційних освітніх технологій (iuliia.vakulenko@pdaa.edu.ua) та керівника відділу моніторингу за забезпечення якості освіти (vyo.monitorynh@pdaa.edu.na).
  3. Присутність студентів на заняттях обов’язково фіксувати у Журналі обліку роботи викладача.
  4. Завідувачам кафедр та гарантам провести роз’яснювальну роботу серед викладачів щодо необхідності самонавчання для користування сервісом Google Meet, а також проконтролювати своєчасність планування занять в Google Календарі та якість їх проведення.
  5. Деканам / директору ННІ ЕУПІТ провести роз’яснювальну роботу серед здобувачів вищої освіти щодо необхідності самонавчання для користування сервісом Google Meet, а також забезпечити контроль відвідування занять здобувачами вищої освіти за дистанційною формою.
  6. У разі виникнення необхідності технічної чи роз’яснювальної роботи щодо організації освітньої діяльності з використанням дистанційних технологій звертатися до керівника ННІ комунікаційних та інноваційних освітніх технологій Юлії Вакуленко.
  7. Загальний контроль виконання розпорядження покласти на керівника ННІ комунікаційних та інноваційних освітніх технологій Юлію Вакуленко.

Перший проректор               Павло ПИСАРЕНКО

 

Копії розпоряджень направити: в справу, проректору з науково-педагогічної роботи, деканатам факультетів, директорату навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій, навчально-науковому інституту комунікаційних та інноваційних освітніх технологій; відділу моніторингу та забезпечення якості освіти.

 

Розпорядження №18 від 20.11.2020р.

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: