Про зелений туризм з користю!

1 листопада 2013 року студенти факультету Економіки та менеджменту відвідали Гостьовий двір "Старий хутір", що знаходиться в мальовничих куточках Опішні. З садиби відкривається чарівний вид на дивовижну природу. Студенти мали змогу побачити будиночки початку ХХ століття, посидіти на ліжку, якому понад 150 років, подивитися на піч, в якій раніше жителі "Старого хутора" готували їжу, спробувати води з "Криниці, що грім вибив" (За переказами неподалік від "Старого хутора", в лісі, б'є природне цілюще джерело, яке в народі і називають "Криниця, що грім вибив").

Розповідь власника Садиби - Олександра настільки зачарувала студентів, що вони навіть забули про свої новітні гаджети - постійно цікавилися особливостями функціонування об'єкту Зеленого туризму, про систему оподаткування, кількість та географію клієнтів садиби. Як виявилося в "Старому хуторі" можна не тільки відпочивати, а і замовити проведення майстер-класів з виготовлення Ляльки-мотанки, гончарства, прийняти участь у різного роду семінарах.

Виїзне заняття було проведено для студентів факультету економіки та менеджменту 1-го, 2-го та 3-го курсів, в рамках дисципліни "Сталий розвиток сільських територій".

Ми дуже вдячні за можливість проведення практичних занять на базі Гостьового двору "Старий хутір" власникам садиби Олександру та Марині Куденець, оскільки студентам надзвичайно важливо побачити все на власні очі.

Діяльність: