Профорієнтаційна робота кафедри Економічної теорії та економічних досліджень

         Відповідно до плану профорієнтаційної роботи кафедри економічної теорії та економічних досліджень за ініціативи та підтримки к.е.н., доцента, заступника декана факультету обліку та фінансів Безкровного О. В. та відповідального за профорієнтаційну роботу к.е.н., доцента Литвина О. Ю.  17 жовтня 2019 р. у Полтавському аграрно-економічному коледжі к.е.н., професор кафедри Тютюнник Ю. М. прочитав лекцію для здобувачів вищої освіти спеціальностей «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Актуальні питання економічного аналізу діяльності суб’єктів господарювання».

         Під час лекції відбулася плідна дискусія щодо місця аналітичних досліджень у системі управління підприємством, реалізації необхідних умов для проведення ефективного аналізу. Здобувачі вищої освіти були ознайомлені з останніми змінами щодо інформаційного та методичного забезпечення економічного аналізу, прикладами оцінювання динаміки вартісних показників з урахуванням інфляційного чинника. Особливу зацікавленість аудиторії викликали проблеми об’єктивності розрахунків та формулювання комплексних висновків. Значну увагу було приділено методиці проведення факторного аналізу результативних показників господарської діяльності та фінансового стану підприємств. Також відбулася презентація навчальної літератури з питань фінансового аналізу авторства викладачів кафедри економічної теорії та економічних досліджень.

         Слухачі виявили щиру зацікавленість у продовженні свого навчання за ступенем бакалавра на факультеті обліку та фінансів ПДАА.  

 

Аудиторія: 

Діяльність: