Профорієнтаційна робота кафедри інформаційних систем та технологій

Профорієнтаційна робота кафедри інформаційних систем та технологій щодо навчання в ПДАА за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології» у військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

 

6 березня 2021 року доцентка кафедри інформаційних систем та технологій Полтавської державної аграрної академії к. т. н., доцентка Одарущенко Олена Борисівна провела профорієнтаційну лекцію для курсантів військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

 

 

Під час лекції курсантам було надано детальну інформацію про навчання за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології» на кафедрі інформаційних систем та технологій Полтавської державної аграрної академії, а саме:

  • можливості навчання на базі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста як денної, так і заочної форми навчання та умови вступу до академії;
  • компетенції та практичні результати навчання, які отримують випускники після закінчення академії;
  • перспективи працевлаштування після закінчення навчання за цією спеціальністю.

Курсанти виявили значний інтерес до теми лекції, детально ознайомились із сайтом академії, зокрема сторінкою кафедри, поставили чимало запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

 

Аудиторія: 

Діяльність: