Проведено круглий стіл на тему : «Фізичний стан сучасного менеджера як форма виразу його іміджу»

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «ФІЗИЧНИЙ СТАН СУЧАСНОГО МЕНЕДЖЕРА ЯК ФОРМА ВИРАЗУ ЙОГО ІМІДЖУ»

20 квітня 2016 року в рамках проведення тижня навчально-наукового інституту економіки та бізнесу у стінах Полтавської державної аграрної академії кафедрою менеджменту спільно з кафедрою безпеки життєдіяльності, психологічною службою Полтавської державної аграрної академії за активної участі кафедри психології Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка та кафедри внутрішньої медицини №2 з професійними хворобами Української медичної стоматологічної академії було проведено круглий стіл на тему : «Фізичний стан сучасного менеджера як форма виразу його іміджу».

Метою круглого столу було: ознайомлення з досвідом формування іміджу сучасного менеджменту завдяки фізичному стану; аналіз ролі та місця стресу в професійній діяльності менеджера; виявлення особливостей фізичної привабливості як фактору виникнення першого враження про людину, дослідження трудоголізму як хвороби сучасних менеджерів; з’ясування ролі вітамінів і мікроелементів в гармонізації біоритмів; пошук шляхів формування фізичної активності сучасного менеджера; залучення випускників шкіл, здобувачів вищої освіти, вчених, викладачів до наукових досліджень у даному напрямку.

Серед спеціальних гостей круглого столу були:

  • Мохначов Олександр Васильович, асистент кафедри внутрішньої медицини №2 з професійними хворобами Української медичної стоматологічної академії, котрий виступив з доповіддю на досить актуальну тему : «Биоритмы, питание, физическая активность и стресс. Как «убивается» будущее. Комментарии врача».
  • Опара Надія Миколаївна, доцент, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри безпеки життєдіяльності Полтавської державної аграрної академії, яка підготувала доповідь «Стрес у професійній діяльності менеджера» та
  • Плаксієнко Ірина Леонідівна, доцент, кандидат хімічних наук, доцент кафедри загальної та біологічної хімії, практичний психолог Полтавської державної аграрної академії.

Активну участь в підготовці та проведенні круглого столу взяли студентки психолого-педагогічного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Машир Дарія та Лашенкова Оксана, які познайомили аудиторію з психологічними особливостями протікання стресу в професійній діяльності менеджера, а також психологічними аспектами іміджу та самопрезентації менеджера. Активну участь в роботі круглого столу взяли також і члени студентського наукового товариства «Пошук», який діє на кафедрі менеджменту Полтавської державної аграрної академії під керівництвом Шупти І. М. – Васільєва Галина та Дяченко Аліна, які підготували доповіді на такі теми, як : «Фізична привабливість як фактор виникнення першого враження про людину» та «Періоди життя (життєві цикли) людини».

Після доповідей учасників відбулася активна дискусія за темою круглого столу. На завершення були прийняті загальні висновки за результатами проведення круглого столу.