Пройшов відкритий Чемпіонат Полтавської області з пауерліфтингу

17 грудня 2016 року на базі спорткомплексу Полтавської державної аграрної академії пройшов відкритий Чемпіонат Полтавської області з пауерліфтингу серед юніорів і юніорок та відкритий Чемпіонат обласної ради ВФСТ «Колос» з класичного пауерліфтингу. Організація та проведення змагань здійснювалась Полтавською обласною федерацією пауерліфтингу, а саме суддівським та тренерським складом до якого входять спортсмени та судді найвищого рівня: майстри спорту України та майстри спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, одним з них є і наш викладач кафедри фізичного виховання та спорту, тренер з пауерліфтингу аграрної академії, Майстер спорту України з пауерліфтингу – Сколота Олексій Васильович.

 

 

Проведення даних змагань на базі ПДАА є вже своєрідною традицією, адже спортивна база аграрної академії має все необхідне як для тренування та підготовки спортсменів так і для проведення змагань.

У змаганнях прийняли участь більше 50-ти спортсменів з усієї області, серед яких були як спортсмени-початківці так і більш досвідченні учасники, що дало змогу юним атлетам переймати досвід у більш досвідчених та титулованих спортсменів.

Серед учасників змагань був і представник нашої академії – Харченко Костянтин (ф-т Агротехнологій та екології, 4-й курсу). Якого вітаємо з вдалим дебютом на змаганнях. Спортсмен показав гарний результат на своїх перших змаганнях ( у в.к. до 83 кг: присідання 160 кг., жим лежачи 107,5 кг., станова тяга 175 кг.) та виконав І розряд.

Тож бажаємо спортсменам успіхів та нових рекордів.

Діяльність: