Привітання з новорічними святами від декана факультету ТВППТ Поліщука А.А.

Шановні колеги, викладачі, дорогі студенти!
Прийміть найщиріші привітання з Новим 2017 Роком!

Нехай прийдешній рік буде щедрим на здобутки і добрі справи та принесе мир, взаєморозуміння, любов і злагоду у Ваш дім. Вірю, що добробут і злагода у Ваших родинах стане запорукою у професійних звершеннях  наступного року.
В останні дні року, що минає, ми думаємо більше про нього, ніж про прийдешній рік, оскільки всі бажання і надії на майбутнє пов’язані з підґрунтям, яке ми заклали в поточному році. Нехай же в Вашій пам’яті залишаться лише гарні враження й приємні спогади про 2016 рік.
У 2016 році на факультеті Технології виробництва й переробки продукції тваринництва зроблено досить багато корисного:  збережено науково-педагогічний колектив, отримують дипломи фахівців здобувачі вищої освіти, відбувається ротація студентів, захищають дисертації аспіранти. Особливою гордістю є відкриття нової спеціальності «Харчові технології», що дасть можливість готувати фахівців безпосередньо для харчової промисловості та в кінцевому результаті підвищити престиж факультету ТВППТ і Полтавської державної аграрної академії.

Щасливого Нового року та радісних свят!

З повагою,
Декан факультету ТВППТ, професор Поліщук А.А.