Психологічна служба ПДАУ продовжує знайомитись з першокурсниками університету

Психологічна служба ПДАУ продовжує знайомитись із першокурсниками Університету. 5 жовтня працівниці психологічної служби в повному складі (керівниця служби Ірина Плаксієнко, практичний психолог Ганна Подлєсна, соціальні педагоги Алла Ільченко та Юлія Овсієнко) зустрілись зі студентами 1 і 3 курсів ветеринарного факультету і розповіли про мету та функції психологічної служби, різні напрями і форми її діяльності.
На зустрічі була докладно розглянута одна з важливих складових у створенні комфортних умов навчання та збереженні психічного здоров’я учасників освітнього процесу – запобігання булінгу. Ганна Подлєсна ознайомила студентів з ознаками та видами булінгу, методами протидії та запобігання йому, наголосила на правовій і матеріальній відповідальності за булінг. Пані психолог підкреслила, що працівники психологічної служби та омбудсмен учасників освітнього процесу Олександр Помаз завжди готові надати детальну консультацію і роз’яснення та допомогти вирішити будь-які конфліктні ситуації.
Психологічна служба бажає студентам успіхів у навчанні в дружній атмосфері студентської спільноти ПДАУ і готова до співпраці на розвивальних тренінгах, семінарах, консультаціях.