Психологічне розвантаження з практикуючим психологом Паршуковим Д.Р. на кафедрі інформаційних систем та технологій

Минулий тиждень на кафедрі інформаційних систем та технологій факультету економіки та менеджменту відзначився як тиждень психологічного розвантаження студентів та професорсько-викладацького складу. 6 червня 2019 року за ініціативи завідувача кафедри доцента Уткіна Юрія Вікторовича на кафедру був запрошений практикуючій психолог Паршуков Дмитро Родіонович та його висококваліфікована команда (м. Харків). В ході зустрічі був проведений семінар-тренінг на тему «Енергоінформаційне моделювання майбутнього як основа добробуту».
Захід було розпочато із привітального слова декана факультету економіки та менеджменту кандидата економічних наук, доцента Галича Олександра Анатолійовича.
Про актуальність заходу в короткій промові висвітлив завідувач кафедри інформаційних систем та технологій кандидат технічних наук, доцент Уткін Юрій Вікторович.
Під час проведення заходу Дмитро Родіонович піднімав питання психологічного розвантаження, налаштування себе на потрібний лад та за допомогою авторських методик показав я правильно позбавитися поганих спогадів та залишити в своєму тілі та розумі позитивний настрій та спогади, як зберегти свою нервову систему та запобігати депресії та багатьом іншим психологічним проблемам з якими в ході навчання та загалом і всього життя можуть зіткнутися студенти та викладачі.
Враховуючи те, що захід проводився під час підсумкової атестації студентів, коли психологічне навантаження на студентів та викладачів є максимальним, всі учасники семінару-тренінгу отримали масу позитиву. В ході семінару особливо студенти здобули незабутній досвід та знання про психологічні складові людини, котрі тепер можливо будуть використовувати в реальному житті.
Деканат факультету економіки та менеджменту, колектив кафедри інформаційних систем та технологій щиро вдячний Паршукову Дмитру Родіоновичу та його команді за невичерпний досвід та знання в області психології.