Психологічний тренінг: позитивний досвід співпраці психологічної служби та кураторів кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю

26 лютого 2021 року куратори першого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Канцедал Н.А. та Пономаренко О.Г. разом із представницею психологічної служби ПДАА Подлєсною Г.В. провели психологічний тренінг «Шлях до себе».

Захід був організований із метою популяризації  ролі психологічної служби Полтавської державної аграрної академії серед здобувачів вищої освіти, їхніх батьків і викладачів, інформування учасників навчально-виховного процесу про завдання практичного психолога та соціального педагога у закладі вищої освіти та спонукання студентів до професійного самопізнання через нетрадиційні форми співпраці з викладацьким колективом.

 

Психологічний тренінг «Шлях до себе» відбувся після завершення першого навчального семестру майбутніх фахівців з обліку і оподаткування, що дозволило в активному діалозі та із застосуванням елементів дебатів обговорити позитивні аспекти та труднощі навчального процесу, закласти навички організації ефективного взаєморозуміння з викладацьким колективом, формування активної життєвої позиції молодої людини, що здобуває вищу освіту. Практичний психолог Подлєсна Г.В. змогла вдало й невимушено реалізувати моменти стратегії team-building у студентських групах першого курсу спеціальності «Облік і оподаткування», використовуючи завдання з колективної презентації своєї групи з акцентом на її унікальності.

 

Завершився тренінг символічним для усіх учасників видом активності: побудовою дерева побажань для себе на день завершення навчання за освітнім рівнем бакалавра. Атмосфера заходу та зміст видів активності свідчать про те, що такий досвід є позитивним і корисним для студентської спільноти інших груп і спеціальностей ПДАА.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: