Регіональна зустріч представників рад молодих вчених закладів вищої освіти Полтавщини

24 вересня 2020 року в межах регіональної зустрічі представників рад молодих учених закладів вищої освіти Полтавщини за ініціативи Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та управління Державної служби якості освіти у Полтавській області відбувся круглий стіл на тему: «Роль досліджень молодих учених у забезпеченні якості освіти та якості освітньої діяльності».

Від Полтавської державної аграрної академії участь у цьому заході взяли голова та члени Ради молодих учених академії: Світлана Зоря, Юлія Самойлик, Ольга Дорошенко та Ігор Коломак.

У ході зустрічі відбулася презентація діяльності Ради молодих  учених при МОН України як спільноти активних молодих учених, що діє на суспільних засадах в інтересах української науки та українського молодого вченого. Зокрема, голова Ради молодих  учених при МОН України Олеся Ващук, її заступниця Анастасія Сімахова та асоційований член Ради Андрій Хорольський ознайомили учасників заходу із головними напрямами діяльності Ради, розповіли про проєкти, цікаві для наукової молоді, – «Школа молодого науковця»,  «Монографія на грант»,  «Молодий науковець року», «Ніч молодіжної науки – 2020»,  онлайн-лекторій ,  конкурс наукових і навчальних видань та інші.

У свою чергу, Юрій Кращенко, начальник управління Державної служби якості освіти у Полтавській області, відзначив досить важливу роль досліджень молодих учених у забезпеченні якості освіти та освітньої діяльності.

У ході дискусії молоді вчені закладів вищої освіти Полтавської області поділилися власним досвідом, обговорили можливості та виклики у діяльності рад молодих учених і молодих учених зокрема, визначили перспективи регіонального розвитку науки.

Команда молодих учених Полтавської державної аграрної академії висловлює вдячність Раді молодих  учених при МОН України, управлінню Державної служби якості освіти та іншим співорганізаторам за проведення цікавого, змістовного й досить актуального заходу!

 

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: