«Робота, яка подобається, перестає бути важкою роботою» (В. Шекспір)

Саме під таким гаслом 29 листопада 2017 року студенти 4 курсу напряму підготовки «Фінанси і кредит» та здобувачі ступеня вищої освіти «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали Полтавський міський центр зайнятості.

Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Владислав Олександрович Кривоспицький провів змістовну лекцію з основних питань пошуку роботи, можливостей працевлаштування, умови взяття на облік та отримання статусу безробітного, а також щодо періодичності та строків виплати допомоги по безробіттю.

Крім того, студенти мали змогу переглянути презентацію з основних положень Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» та цікаве відео «Як презентувати себе на ринку праці».

Молодь зацікавили питання з виплати одноразової допомоги для організації безробітним підприємницької діяльності та умови отримання допомоги по безробіттю без наявного стажу роботи.

Працівниками Центру зайнятості також була проведена екскурсія, де всі мали змогу ознайомитися з робочими місцями спеціалістів та електронним консультантом з питань пошуку роботи.

 

Аудиторія: