Семінар-тренінг з підприємництва

16 жовтня 2019 року відбувся надзвичайно цікавий захід – семінар-тренінг на тему «Туристична агенція «Країна мрій», модератором якого була Наталія Дем’яненко.

Керівник відділу із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку О. В. Вараксіна виступила із вступною промовою та наголосила на важливості таких заходів.

Про особливості державної підтримки підприємців, зокрема у туристичній сфері,  розповіла Л. І. Антонець, заступник начальника управління, начальник відділу розвитку підприємництва, внутрішньої торгівлі та цінової політики управління підприємництва, торгівлі та регуляторної політики Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації. Власним позитивним досвідом підприємницької діяльності поділився завідувач кафедри підприємництва і права ПДАА Х. З. Махмудов.

Спікер круглого столу, власник туристичної агенції «Країна мрій» Олександр Куртов доповів про специфіку туристичного бізнесу, відзначив проблеми, напрями та перспективи розвитку підприємницької діяльності у сфері туризму.

Гостем заходу став виробник італійської пасти, торгова марка La pasta – e basta, Максим Шерстюк, який відвідав круглий стіл з метою обміну досвідом та поглиблення знань у сфері підприємництва.

Захід стимулював студентів до пошуку власних підприємницьких ідей.