Серед переможців міського конкурсу «Молодь -2011 року» - студентка академії

В переповненій залі міського будинку культури міська рада відзначила переможців міського конкурсу «Молодь -2011 року».
Конкурс проводився в 11 номінаціях. Мета конкурсу:  визначити кращих молодих  лідерів, підприємців, учителів,  медпрацівників, винахідників, сильних духом, які протягом року досягли визначних особистих результатів, тим самим підвищили імідж нашого міста. Також визначали кращий студентський проект та наймасштабнішу молодіжну подію.
Приємно відзначити, що в номінації «Молодіжне наукове відкриття-2011» перемогу здобула студентка магістратури інженерно-технологічного факультету академії Любава Знова. Вона одержала Диплом та ексклюзивну статуетку у вигляді людини, що тримає перед собою зірку.
Нагородження проходило помпезно, відчувалася його належна організація. Номінанти до нагородження змогли відчути себе зірками світового масштабу, так як захід проводився у вигляді світського рауту. На вході до зали, де проходило нагородження, була червона доріжка, банер із логотипом конкурсу, гості та нагороджені прийшли у вишуканих костюмах з краваткою та вечірніх сукнях.
Нагородження переможців чергувалося з виступами-привітанням відомих полтавців, учасників популярних телевізійних шоу «Х-Фактор», «Танцюють всі», «Україна має таланти», «Майданс» - Жені Тарайковича, Артема Лоїка, Владислава Гречки, Олександра Геращенка, Олени Ковтун. З художніми номерами виступали хореографічні колективи «Міленіум», «Пірует» та вокалісти творчого центру Наталі Май.Наша переможниця -  Любава Знова,  випускниця-медалістка Карлівської ЗОШ №1, навчаючись на інженерно-технологічному факультеті здобуває спеціальність інженер- механіка, зараз закінчує магістратуру. Впродовж років навчання займалася науковою діяльністю, має цілу низку патентів на винаходи. Вона лауреат багатьох всеукраїнських і міжнародних наукових конкурсів та олімпіад. Наукові керівники  Любави та співавтори по винаходам –професори академії Євген Прасолов, Григорій Лапенко, патентознавець Світлана Браженко.
Побажаємо Любаві успішно завершити навчання, одержати бажаний диплом та нових творчих злетів  і відкриттів у науці.

Діяльність: