Шановні науковці! Вітаємо Вас! Відкрито доступ до наукометричної бази Web of Science!

Відповідно до наказу МОН України № 1286 від 19.09.2017 року “Про надання доступу вищим навчальним закладам і науковим установам, що знаходяться у сфері управління Міністерства освіти і науки України, до електронних наукових баз даних” затверджено перелік переможців, яким надається доступ до Scopus і Web of Science.

Полтавська державна аграрна академія отримала доступ до Web of Science.

Доступ до ресурсів наукометричної бази даних Web of Science надається лише з локальної мережі академії за веб-адресою:

http://webofknowledge.com

WEB OF SCIENCE або Web of Knowledge — пошукова платформа, яка об'єднує реферативні бази даних публікацій у наукових журналах і патентів, у тому числі бази, що враховують взаємне цитування публікацій, що розробляється і надається компанією Clarivate Analytics. Web of Science охоплює матеріали з природничих, технічних, біологічних, суспільних, гуманітарних наук і мистецтва.
Центральною частиною платформи є наукометрична, реферативна, міжнародна база даних Web of Science Core Collection WoS(CC) , яка включає в себе понад 18000 провідних журналів, розміщені у трьох ключових індексах наукової літератури:
- SCIE (Science Citation Index Expanded) індексується 8300 журналів, архів з 1900 року,
- SSCI (Social Science Citation Index ) — 2900, архів з 1900
- AHCI(Art and Humanities Citation Index) — 1600 видань, архів з 1975.
Платформа володіє вбудованими можливостями пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією. Web of Science включає в себе понад 3 700 провідних журналів і понад 10100 наукових видань по всьому світу, в тому числі журналів відкритого доступу і більше 110 000 матеріалів конференцій. Вона охоплює період з 1900 року в 256 дисциплінах.

Діяльність: