«Школа майбутнього працівника «Злітна смуга»

З 29 вересня по 08 жовтня 2020 року Студентська рада Полтавської державної аграрної академії планує реалізувати проєкт «Школа майбутнього працівника «Злітна смуга» за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради, ПРООН у межах програми «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» за сприяння МЗС Данії.

Заняття відбуватимуться тричі на тиждень (вівторок, середа, четвер з 13:00 до 16:00) у приміщенні навчального корпусу № 4 Полтавської державної аграрної академії, що знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3.

Протягом реалізації проєкту 40 безпосередніх учасників (студенти міста Полтави віком від 18 до 23 років) матимуть змогу поспілкуватись із працівниками кадрових агенцій, HR- і топ-менеджерами успішних підприємств Полтавщини та відвідати компанії м. Полтави з навчальними візитами.

Сподіваємося, що проект дасть поштовх молоді до подолання бар’єрів перед процедурою працевлаштування, умотивує їх до пошуку роботи, навчить складати резюме та проходити інтерв’ю, а також посприяє розвитку їх soft-skills (лідерство, робота в команді, тайм-менеджмент).

Аудиторія: 

Діяльність: