Шляхом добра

18 квітня 2018 року у рамках тижня факультету економіки та менеджменту викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і здобувачами вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» проведено захід «Благодійність як громадянська компетентність» (Див. фото).

Гості заходу мали можливість придбати вироби народної творчості, на майстер-класі навчитися основам петриківського розпису, взяти участь у благодійному аукціоні.
На потреби дітей онкогематологічного відділення Дитячої міської клінічної лікарні м. Полтава вдалося зібрати 4927 грн.

19 квітня 2018 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» факультету економіки та менеджменту та викладачі кафедри публічного управління та адміністрування відвідали онкогематологічне відділення Дитячої міської клінічної лікарні м. Полтава з метою передати батькам дітей, які перебувають на лікуванні, одноразові шприци та медичні препарати, придбані на кошти з благодійного аукціону.

Здобувачі вищої освіти зустрілися з завідувачем відділення Світланою Михайлівною Шевченко, поспілкувалися з вихователем відділення Тетяною Іванівною Сипко, у ігровій кімнаті познайомилися з творчістю дітей.