Співпраця кафедри харчових технологій зі стейкхолдерами

Процес взаємодії кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету зі стейкхолдерами полягає в ознайомленні, обговоренні, внесенні пропозицій під час розроблення освітніх програм і навчальних планів для спеціальності 181 «Харчові технології».

Основними формами співпраці кафедри зі стейкхолдерами є:

  • залучення зовнішніх стейкхолдерів до лекційних і практичних занять;

  • укладення договорів на проведення стажування викладачів із метою підвищення кваліфікації;

  • проведення всіх видів практик на підприємствах, потенційних для працевлаштування здобувачів вищої освіти;

  • участь стейкхолдерів в оцінюванні якості знань здобувачів вищої освіти під час державної атестації;

  • забезпечення академічної доброчесності.

Реалізуючи  одну із вищеперерахованих форм співробітництво, зокрема підписання договору про співпрацю, який передбачає проходження практики здобувачів вищої освіти та підвищення кваліфікації викладачів,  завідувачка кафедри харчових технологій Будник Н. В. вкотре відвідала філію «Яреськівський цукровий завод» ТОВ «Цукрагропром», що входить до складу агрохолдингу «Астарта-Київ».

 

На підприємстві завідувачка зустрілася з інженером із Охорони праці і Пожежного захисту Проценком О. Г., який був рецензентом освітньо-професійної програми «Харчові технології» в 2019 році. Ніна Василівна ознайомила його з освітньо-професійною програмою на 2020 рік і зазначила, що цей документ переглядається щороку і в ньому враховані його зауваження та побажання. Олег Григорович в свою чергу досконало ознайомив викладача із технологічними процесами виробництва цукру на підприємстві та з роботою  виробничої лабораторії.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: