Співпраця між студентами, викладачами та представниками фінансової сфери й бізнесу

Атмосфера співпраці між студентами, викладачами та представниками фінансової сфери й бізнесу була відчутна на пленарному засіданні VI Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Наукове забезпечення розвитку національної економіки: досягнення, теорії та проблеми практики», що відбулося 27 листопада 2019 року в Полтавській державній аграрній академії. Захід був організований під егідою факультету обліку та фінансів, кафедри фінансів і кредиту та Ради молодих вчених ПДАА.

Створила таку доброзичливу атмосферу наша берегиня – декан факультету Людмила Олександрівна Дорогань-Писаренко. Вона побажала молодим науковцям наснаги у здобутках на шляху особистого й професійного зростання, висловила впевненість у здатності наших студентів до забезпечення власного благополуччя та добробуту держави. І така віра надихає на звершення!

 

Завідувач випускової кафедри фінансів і кредиту Валентина Дмитрівна Чумак наголосила на важливості співпраці фахівців фінансової сфери та викладачів, що забезпечує підвищення якості навчання, його актуалізацію та дослідження проблемних питань сучасного стану фінансової сфери.

 

Усі доповіді можна розподілити за декількома категоріями:

  • надзвичайно цікаві виступи фахівців банківської сфери та страхового бізнесу з актуальних тем, що викликали жвавий інтерес у слухачів;

  • ретельно підготовлені доповіді студентів різноманітної тематики, що продемонстрували широке коло наукових інтересів здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Яскраві презентації забезпечили унаочнення сформульованих юними дослідниками наукових результатів та висновків;

  • науково та професійно змістовні доповіді молодих викладачів, що послугували надзвичайно корисним прикладом глибини та системності наукових досліджень для студентів.

Такі спільні виступи підвищують авторитет викладачів в очах їхніх студентів.

Кава-брейк сприяла неформальному спілкуванню з актуальних тем конференції.

Усі доповідачі були відзначені сертифікатами учасників, подяками за участь, які урочисто вручили декан факультету Людмила Олександрівна Дорогань-Писаренко, заступник декана Олександр Валентинович Безкровний та голова Ради молодих вчених Світлана Петрівна Зоря. Усі учасники також отримали збірники наукових праць та сувеніри на згадку про цей захід.

 

Такі заходи надихають студентів на необхідності постійного розвитку в науковій діяльності, переконують науково-педагогічних працівників у подальших здобутках наших студентів, їхній успішності в майбутній професійній кар’єрі та на науковій ниві.

 

Усього в роботі VI Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Наукове забезпечення розвитку національної економіки: досягнення, теорії та проблеми практики» взяло участь 96 молодих вчених, серед них 20 кандидатів наук. Кількість опублікованих тез 80.

Аудиторія: 

Діяльність: