Співпраця зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Інформаційні управляючі системи» від компанії ТОВ «WUST»

Чергова робоча зустріч колективу кафедри інформаційних систем та технологій зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Інформаційні управляючі системи» відбулася з директором ТОВ «WUST» Олексієм Поздняковим.

У зв’язку з майбутнім відкриттям на базі кафедри інформаційних систем та технологій навчально-наукової лабораторії «Комп’ютерні системи та мережі» учасники обговорили питання підвищення якості навчання та отримання професійних навичок у сфері інфокомунікацій.

Під час роботи з обладнанням лабораторії здобувачі вищої освіти зможуть на високому рівні опановувати сучасні підходи до створення програмно-конфігурованих мереж і впровадження в інформаційні системи елементів штучного інтелекту, відеоаналітики тощо.

Інноваційна лабораторія буде оснащена сегментом для підтримки актуальних SMART-технологій, ІоТ і захищеного віддаленого доступу, що надасть змогу студентам розширити розуміння процесу створення, проєктування та масштабування перспективної ІТ-інфраструктури, зокрема на основі хмарних і SMART-технологій.

 

 

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: