Співпраця зі стейкхолдерами: участь у забезпеченні навчання та підвищення кваліфікації

Співпраця зі стейкхолдерами: участь у забезпеченні навчання та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій

Між кафедрою публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії і Полтавським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій налагоджена плідна співпраця. Так, директор Центру Наталя Осипенко є членом науково-методичної ради спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», а ряд науково-педагогічних працівників кафедри, зокрема, професор Ольга Сердюк, доцент Тетяна Щетініна, неодноразово проводили заняття для слухачів Центру та беруть участь у методичному забезпеченні програм підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

 

Завідувач кафедри публічного управління та адміністрування д. держ. упр., професор Тамара Лозинська проводить вебінари, круглі столи, тренінги та семінари з питань реформи територіальної організації влади, ефективності публічного управління, стратегічного планування розвитку територій та є членом науково-методичної ради Центру. Вже у вересні 2020 року вона забезпечила п’ять занять з питань управління та адміністрування в умовах децентралізації влади.

 

Новим етапом розвитку співпраці з стейкхолдерами стала участь Тамари Лозинської у розробленні загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій «Національна стратегія у сфері прав людини».

Обмін досвідом і знаннями позитивно впливає на зміст освіти майбутніх фахівців з публічного управління та адміністрування, а професійний рівень викладачів кафедри дозволяє оперативно включатися до реалізації програм підвищення кваліфікації посадовців сфери публічного управління.

 

Аудиторія: 

Діяльність: