Спортивна ветеринарна медицина

Вже в котрий раз студенти факультету Ветеринарної медицини підтверджують те, що вони розвинені не тільки розумово , підкорюючи наукові вершини, а й фізично, постійно займаючись спортом, зміцнюючи  та удосконалюючи свій організм. Займаючись спортом люди формують свій характер, стають більш впевненими в собі, прагнуть до перемоги. І одними з таких є наші студенти:
Конденко Ірина – студентка 1 курсу ФВМ. Кандидат в майстри спорту України з тхеквондо; чемпіонка Полтавської області; срібна призерка Чемпіонату України з тхеквондо.

  

Хоменко Анастасія – студентка 1 курсу ФВМ. Кандидат в майстри спорту України з тхеквондо; Чемпіонка України серед кадетів та юніорів.

 

Та багато інших студентів ветеринарного факультету, які займаються фізичною культурою та різними видами спорту, в чому їм допомагає та стимулює відповідальний за спортивно-масову та фізкультурно-оздоровчу роботу на факультеті, викладач кафедри фізичного виховання і спорту – Сколота Олексій Васильович, який власним прикладом показує, що спорт – це здоров’я.

Діяльність: