Стати успішним аграрієм

Усе більше в навчанні відіграє роль неформальна освіта, практичні заняття на різних підприємствах і організаціях та зустрічі з відомими успішними людьми.

Наша академія ставить перед собою завдання випускати справжніх фахівців своєї справи і велику увагу приділяє комплексній підготовці студентів. Нещодавно студенти п`ятих курсів факультету Економіки та менеджменту пройшли курс державних семінарів з питань відкриття та ведення власного аграрного бізнесу, який організувала компанія Kreston Guarantee Business Services на замовлення Держпідприємництва.

Наші студенти проявили себе не лише здібними учасниками, але й на конкурсі проектів упевнено перемогли у двох номінаціях. Так, майбутній менеджер Аліна Кравченко здобула перемогу у конкурсі ідей Соціальних проектів, а студент магістратури спеціальності «Економіка підприємств» Вадим Бараболя здобув перемогу у конкурсі ідей Економічних проектів.

 

 

Кожна додаткова для студента можливість поповнити свої знання під час навчання в академії – це вагомий вклад в особистий успіх та державний розвиток. Ми пишаємося нашими студентами, вони – наше впевненість, наше майбутнє.

 

Тетяна Бардіна

Мітки: 

Діяльність: