Стажування викладачів у СТОВ Воскобійники

Загальновизнаною є думка про те, що якість здобувачів вищої освіти агропромислового спрямування залежить від професіоналізму викладачів. Для того, щоб бути обізнаним з новими технологіями в сільському господарстві, або перебувати в тренді, група викладачів факультетів ТВППТ, економіки та менеджменту, агротехнологій та екології на чолі з деканом факультету агротехнологій та екології Мареничем М.М. відвідала одне з кращих сільськогосподарських товариств в області СТОВ «Воскобійники».

Генеральний директор даного підприємства Капленко  Валерій Ілліч та фахівці по тваринництву, агрономії, механізації, економіці й ветеринарії ознайомили із сучасними технологічними рішеннями в тваринництві та рослинництві. В жвавій творчій дискусії відбувся обмін думками між фахівцями господарства та викладачами ПДАА, з якої щось корисне отримали виробничники, а щось – науково-педагогічні працівники.

      

Щиро вдячні генеральному директору СТОВ Воскобійники Капленку В.І., почесному професору ПДАА, за можливість побачити сучасне виробництво та підвищити свій професійний рівень.

Від групи викладачів ПДАА,
які приймали участь в стажуванні,
зав. кафедри розведення і генетики с.-г. тварин С.Л.Войтенко

Аудиторія: 

Діяльність: