Студент ПДАА отримав диплом 1 ступеня Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

У Київському національному університеті технологій та дизайну  підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності 073 Менеджмент за спеціалізацією Менеджмент персоналу.

Київський національний університет технологій та дизайну згідно листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України від 20.06.2018 р. № 22.1/10-2041 було призначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності 073 Менеджмент за спеціалізацією Менеджмент персоналу.

На конкурс було представлено 65 дипломних робіт з 23 університетів України.

Мета та змістовна наповненість Конкурсу слугувала визнанням доцільності включення його в перелік заходів, запланованих до підтримки, в рамках здійснення міжнародного Проекту Британської Ради та Партнерського Фонду «Creative Spark», який спільно впроваджується  Київським національним університетом технологій та дизайну разом з Саутгемптонським університетом з Великої Британії. Метою Проекту є залучення творчої молоді до програм, ініційованих Британської Радою, спрямованих на  вивчення англійської мови та розвиток  підприємницького потенціалу здобувачів вищої освіти українських університетів. Така висока оцінка Конкурсу створює підґрунтя для виходу його на міжнародний рівень.

Плідна дискусія провідних науковців щодо змісту дипломних робіт, наукової новизни та реальних практичних досліджень у кваліфікаційних роботах магістрів, дозволила сформувати спільне бачення напрямів удосконалення підготовки конкурентоспроможних на ринку праці фахівців з Менеджменту.

В журі конкурсу брала участь д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту ПДАА Маркіна Ірина Анатоліївна.

 

24 січня 2019 року відбулося підсумкове засідання конкурсної комісії та визначено переможців. Серед переможців Вовковінський Юрій Валерійович, здобувач вищої освіти спеціальності «Менеджмент організацій» факультету економіки та менеджменту Полтавської державної аграрної академії (науковий керівник – доцент кафедри менеджменту Дячков Дмитро Володимирович). Його дипломна робота на тему «Управління персоналом в системі стратегічного менеджменту підприємства» отримала диплом 1 ступеня.

Даниленко Кароліна Олегівна, здобувач вищої освіти спеціальності «Менеджмент організацій» факультету економіки та менеджменту Полтавської державної аграрної академії (науковий керівник – доцент кафедри менеджменту Потапюк Ірина Петрівна) одержала заохочувальну грамоту.

Сердечно вітаємо студентів Вовковінського Юрія Валерійовича та Даниленко Кароліну Олегівну, а також їх наукових керівників Дячкова Дмитра Володимировича та Потапюк Ірину Петрівну!

 

 

Мітки: