Студентка академії – учасниця Єврошколи EU Study Days!

EU Study Days (Єврошкола) - освітній проект, що дає можливість дізнатися більше про Європейський союз. Лектори - провідні українські та європейські спеціалісти, які займаються інтеграційними процесами на континенті. Учасники – прогресивна молодь з усієї України, хто хоче більше знати про ЄС та розумітися на питаннях державотворення в процесі Євроїнтеграції.

Під час роботи Школи було розглянуто питання теперішнього стану відносин між Україною та ЄС у різних сферах: економічній, політичній, освітній, обговорено доцільність сучасних реформ, шляхи боротьби з корупцією на місцевому рівні, а також із топ-корупцією із урахуванням досвіду Національного антикорупційного бюро України.
EU Study Days у Полтаві пройшли під гаслом дружньої атмосфери й ефективного надбання нових знань. Якщо у перші дні своїм досвідом ділилися професійні експерти, то у останні - прийшла черга учасників показати свої вміння. Плідно попрацювавши, робочі групи молодих людей із усієї країни розробили та презентували достойні проекти, спрямовані на покращення життя українців і добробуту нашої держави в цілому. Єврошкола - це унікальна інвестиція у майбутнє: інтерактивні ігри, захоплюючі лекції, нетворкінг, командна робота - усе це надихає і дає наснагу змінювати себе і рідну країну на краще!

 

  

Вероніка Куркіна,
студентка 3-курсу
факультету економіки та менеджменту

Мітки: