Студенти академії – переможці конкурсу «Агро 2018»!

16 листопада 2017 року стартував освітній проект «Агро 2018». До конкурсу долучилися провідні заклади вищої освіти України.

Незважаючи на те, що Всеукраїнський освітній проект «Агро 2018» відбувався вперше, участь у ньому, за словами організаторів, взяли близько 1 500 студентів з 20 профільних ЗВО України. У листопаді конкурсанти написали мотиваційні есе, а 13 грудня 2017 року 78 фіналістів захистили власні проекти перед експертами галузі. За рішенням організаторів 30 студентів-аграріїв, які 13 грудня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України презентували свої інвестиційні проекти для аграрного бізнесу, вже у лютому поїдуть до Верони на Міжнародну сільськогосподарську виставку Fieragricola 2018, де матимуть можливість ознайомитися з інноваціями у сільгосптехніці та дізнатися про нові технології ведення господарства, використання добрив, фітофармацевтики, захисту врожаїв, передовими досягненнями у тваринництві та ветеринарії.

Приємно відзначити, що до числа переможців увійшли і студенти Полтавської державної аграрної академії Валерія Будаква студентка 2-курсу факультету економіки та менеджменту, Юлія Криливец – студентка 4-курсу факультету ветеринарної медицини, Вероніка Куркіна – студентка 3-курсу факультету економіки та менеджменту та Дмитро Томенко – студент 1-курсу стн факультету економіки та менеджменту.

Ми щиро вітаємо учасників та бажаємо побільше перемог на їх життєвому шляху задля розвитку нашої країни! В черговий раз переконуємося, що наші студенти – найкращі!

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: