Студенти ПДАА відвідали Міністерство юстиції України

21 березня 2019 року викладачі кафедри підприємництва і права та студенти Полтавської державної аграрної академії спеціальності Право взяли участь у зустрічі в Міністерстві юстиції України з Іванною Смачило – заступником Міністра юстиції України, Іваном Шемелинець – керівником експертної групи з правової освіти Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності; Мариною Якубович – державним експертом експертної групи з правової освіти Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності; Ярославом Поліщуком – державним експертом експертної групи з прав людини Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності.

Під час відвідання Міністерства юстиції України студентам-правникам випала нагода особисто поспілкуватись з заступником Міністра юстиції.

Зустріч виявилась насиченою пізнавальною інформацією для майбутніх юристів з урахуванням новацій в роботі міністерства з питань реалізації право-освітніх проектів, а також перспектив здійснення студентами в майбутньому діяльності за юридичним фахом в системі органів юстиції.

 

Здобувачі вищої освіти зрозуміли, що в умовах розбудови нової сучасної України, де мають бути захищені права кожного громадянина, особливого значення набуває робота представників юридичної спільноти, адже саме юристи та Міністерство юстиції України як профільне стоїть на захисті прав громадян та здійснюють заходи, спрямовані на вдосконалення сучасного законодавства, яке не лишає місця корупціонерам та злодіям і створює умови для належної правової реалізації прав та законних інтересів громадян.

Під час зустрічі студенти ознайомились з роботою міністерства і отримали цінний досвід застосування набутих в процесі навчання знань в сучасних реаліях.

 

Викладачі та студенти Полтавської державної аграрної академії дякують Начальнику Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Тимченку Олегу Вадимовичу за можливість провести зустріч і відвідати Міністерство Юстиції України.