Студенти ПУА відвідали друге пленарне засідання 29 сесії Шевченківської районної у м. Полтаві ради VII скликання.

Студенти 2 курсу спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування 25 жовтня 2018 року відвідали з навчальним візитом друге пленарне засідання 29 сесії Шевченківської районної у м. Полтаві ради VII скликання.

Майбутні фахівці мали можливість спостерігати за роботою  депутатів при розгляді таких питань:

  1. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік.
  2. Про внесення змін до заходів Програми по відзначенню заходів в Шевченківському районі м. Полтави у 2018 році.
  3. Про включення депутата до складу постійної депутатської комісії.
  4. Про продовження терміну виготовлення проектів відведення та технічної документації із землеустрою.

Після закінчення пленарного засідання студенти мали змогу особисто поспілкуватися з головою Шевченківської районної у м. Полтаві ради Дмитром Юрійовичем Задворкіним та задати йому запитання.

Цікаву і змістовну навчальну екскурсію щодо роботи посадових осіб ради провела начальник загального відділу Оксана Борисівна Комінар.

Вона розповіла про особливості документообігу ради, реєстрацію і процедуру виконання вхідної і вихідної документації (звернень громадян, інформаційних запитів, запитів депутатів, доручень міської ради), архівне зберігання рішень районної ради. Начальник загального відділу наголосила на високому рівні відповідальності виконуваних функцій, перспективах створення єдиної по м. Полтаві програмної системи електронного врядування «Мегаполіс».

Спілкування проходило в дружній, відкритій до діалогу атмосфері. Студенти не тільки жадібно сприймали практично орієнтовані знання, а й збудували далекоглядні плани щодо можливостей проходження виробничої практики.

Маємо надію на регулярність подальшої співпраці. Далі буде…

Окрему вдячність за сприяння в організації виїзного заняття студенти та викладачі кафедри публічного управління та адміністрування ПДАА висловлюють депутату Шевченківської районної у м. Полтаві ради VII скликання Медвінській Ользі Володимирівні

 

 

 

 

  

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: