Студенти спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» розвивали soft skills під час тренінгу «Твоя програма особистісного розвитку та професійної активності»

Обираючи певну освітню програму, спеціальність, кожен студент прагне розвинути свої професійні компетентності та здібності. Однак не всі усвідомлюють необхідність усебічного та збалансованого розвитку особистості, власної активності.

У стінах ПДАУ проводиться системна та різноманітна робота зі студентами всіх спеціальностей із метою формування додаткових soft skills.

11 листопада 2020 року на запрошення завідувача кафедри інформаційних систем та технологій Юрія Уткіна та гаранта освітньо-професійної програми «Інформаційні управляючі системи» професора кафедри  інформаційних систем та технологій Олени Копішинської практикуючий маркетолог, письменник, автор численних публікацій із питань саморозвитку, бізнес-тренер Ігор Лядський провів для студентів 3-го та 4-го курсів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» тренінг «Твоя програма особистісного розвитку та професійної активності».

Спікер просто і дохідливо розкрив студентам тему саморозвитку (отримання додаткових навичок),  пояснивши його відмінність від професійної підготовки. Також на прикладі «Колеса балансу», яке складається з восьми основних сфер життя людини, пояснив, як не лише заробляти кошти, а ще й реалізувати себе як спеціаліста і прожити цікаве й насичене життя.

Тренер акцентував увагу на тому, що людині варто почати саморозвиток з усвідомлення того, ким вона хочете бути, чітко визначити кінцевий результат, орієнтуючись на який, знаходити способи реалізації.

Під час тренінгу студенти активно дискутували зі спікером, визначивши перелік питань, що їх цікавлять. На завершення Ігор Лядський рекомендував здобувачам вищої освіти прочитати ряд тематичних книг, що є світовими бестселерами з питань напрямів самовдосконалення, формування цілей,  досягнення фінансової свободи та ін.

Загалом у тренінгу взяли участь 34 слухачі.

 

Аудиторія: 

Діяльність: