Стипендіальна програма «Завтра.UA»

11 листопада 2020 року Фонд Віктора Пінчука розпочав 15-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» – найбільшої приватної загальнонаціональної програми з підтримки талановитої молоді в Україні.

Стипендіальна програма спрямована на те, щоб талановита студентська молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні.

Щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі незалежні фахові експерти відбирають стипендіатів за результатами оцінки письмових анонімних робіт і під час проведення очних змагань.

Розмір щомісячної стипендії становить 2240 грн (з 1 червня 2021 до 31 травня 2022 року включно). Стипендіати також мають змогу одержати фінансову й експертну підтримку проєктів наукового, соціального, екологічного або бізнесового спрямування.

Крім того, стипендіальна програма «Завтра.UA» також забезпечує участь у публічних лекціях, молодіжному форумі «Завтра.UA», Форумі молодих лідерів у межах Щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), літніх таборах, майстер-класах, тренінгах.

Умови участі в конкурсі «Завтра.UA»

До участі у конкурсі запрошуються студенти українських ЗВО – університетів, академій та інститутів будь-якої форми власності, 3 – 6 курсів денної форми навчання (бакалаврат і магістратура), громадяни України віком до 35 років включно.

Прийом заявок на участь у конкурсі буде відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 11 листопада до 18 грудня 2020 року.

Необхідні документи, які потрібно завантажити до реєстраційної форми конкурсу:

1. Конкурсна робота (студентське дослідження) за науковим напрямом обсягом не більше восьми друкованих сторінок українською, російською або англійською мовою.

2. Відгук на конкурсну роботу від наукового керівника або іншого авторитетного науковця.

3. Рекомендаційний лист, що підтверджує соціальну або громадську діяльність конкурсанта.

4. Портретне фото високої якості, зроблене протягом останніх шести місяців.

5. У разі наявності – копії документів, що підтверджують наукову і громадсько-соціальну діяльність.

Ключові вимоги до аплікантів, які будуть відібрані за результатами конкурсного добору:

  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проєктів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;

  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються у конкурсній роботі (студентському досліджені);

  • мотивація до особистісного та професійного росту;

  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу «Завтра.UA» можна дізнатись на сайті zavtra.in.ua у розділі «Конкурс».

За допомогою у підготовці конкурсної роботи та документів звертатися на кафедру економіки та міжнародних економічних відносин (навчальний корпус № 4, кабінет 476) до Калініченка Олександра Володимировича, к. е. н., доцент, доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин.

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: