Святкування Дня незалежності Нігерії

Представники Полтавської державної аграрної академії взяли участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня незалежності Федеративної Республіки Нігерія.
Майже 100 років Нігерія була британською колонією, країна здобула незалежність 1960 року. Зараз Нігерія – держава в Західній Африці, яка має найбільше за чисельністю населення і найпотужнішу економіку на континенті. Це аграрна країна з розвиненою нафтодобувною промисловістю.
У Полтавських вищих закладах освіти навчається багато студентів із Нігерії, це одне з найбільших земляцтв. До святкування Дня незалежності нігерійці розробили цікаву програму: розповідали про різні сторони життя своєї батьківщини, показували слайдофільми, підготували гарні пісенні й танцювальні номери, познайомили присутніх із надбанням національної культури і кухні. 
У своєму виступі в. о. декана факультету підготовки іноземних громадян Токуєва Н.В. привітала студентів із Нігерії зі святом і побажала їм успіхів у навчанні і в житті, зазначивши, що успіх держави – це успіх кожного її громадянина. За роботу з підготовки громадян Нігерії до навчання в українських вишах Полтавській державній аграрній академії було вручено грамоту.

Діяльність: