«Територія краси та успіху»

23 квітня 2019 року в рамках спецпроекту «Бізнес-інкубатор» кафедри підприємництва і права факультету економіки та менеджменту ПДАА викладачі та студенти академії, а також студенти Коледжу управління, економіки і права ПДАА відвідали круглий стіл на тему: «Територія краси та успіху».

У вступному слові модератор заходу к.е.н., доцент Дем’яненко Наталія Василівна охарактеризувала особливості жіночої краси як вічного предмета захоплення та натхнення й зазначила, що у сучасному світі провідну роль у вдосконаленні зовнішньої привабливості відіграють професіонали індустрії краси.

Вітальні слова прозвучали від проректора з науково-педагогічної, наукової роботи, к.с.-г.н., доцента Горба Олега Олександровича, декана факультету економіки та менеджменту, к.е.н., доцента Галича Олександра Анатолійовича, завідувача кафедри підприємництва і права д.е.н., професора Махмудова Ханлара Зейналовича.

Особливостями створення успішного салону краси «Zebra» поділилася власниця салону Осінка Юлія Віталіївна та старший адміністратор Ладур Юлія Юріївна. Вони охарактеризували широкий спектр послуг салону і пріоритети у роботі з клієнтами. Наприкінці виступу чарівні доповідачки оголосили конкурс для студентів, за результатами якого найкращі будуть нагороджені призами.

З неперевершеною ораторською майстерністю керівник Dance team Trinity Слєдкова Ярослава Юріївна своєю доповіддю захопила увагу учасників круглого столу. Красуня розповіла, що в житті вдало поєднує танці, бізнес, материнство; чим безапеляційно доводить, що можна бути і турботливою матір’ю, і успішною в кар’єрі. Бізнес-леді надала практичні поради у сфері здійснення підприємницької діяльності. Провела танцювальний конкурс, за результатними якого дві студентки отримали можливість навчатись у танцювальному клубі.

 

К.е.н., доцент Дем’яненко Наталія Василівна та к.ю.н. Козаченко Юлія Анатоліївна охарактеризували спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Право».
Креативний захід завершився неймовірно запальним танцем Dance team Trinity під назвою «Пасхальний вінок».

Функціонування бізнес-інкубатора – це чудова можливість дізнатися більше про життєвий шлях талановитих полтавчан, які не словом, а ділом довели, що успіх обирає наполегливих!!!